Wie zijn we

    CARMEB is gespecialiseerd in het bekleden van diverse producten. Nieuwe auto’s, tweedehands auto’s, oldtimers, boten, motoren, scooters, caravans en meubels. 

     Ook voor een bedrijf renovatie bent u bij ons welkom! Ons team van professionele stoffeerders garandeert dat wij uw product er weer als nieuw uit laat zien.

   Wij onderscheiden ons van veel stoffeerderijen door alles zelf te maken. Wij gebruiken dus geen kant en klare hoezen voor uw project.

    Onze producten worden geleverd op Italiaanse werkwijze. Met uitsluitend kwalitatieve materialen wordt alles op maat van uw eigen interieur gemaakt. Onze professionele stoffeerders hebben meer dan 10 jaar ervaring en leveren gegarandeerd vakwerk. Met een ruime keuze uit kleuren, materialen en design zorgen wij ervoor dat uw interieur aansluit op uw wensen. Met een grote liefde voor oldtimers en we hebben al veel exclusieve klassiekers mogen bekleden. Wij zorgen ervoor dat uw interieur vernieuwd wordt met behoud van de de originaliteit.

    Ook voor de klanten die een uniek interieur willen zijn er diverse mogelijkheden, neem contact op om uw met uw project van start te gaan!

WhatsApp chat